Skoči na vsebino

Poper Rdeči V Zrnju 50 g

5,47  z vključenim ddv

15 na zalogi

Poper Rdeči V Zrnju 50 g

5,47  z vključenim ddv

Predstavljamo vam naš edinstveni Rdeči Poper v Zrnju, ki prihaja naravnost iz Šrilanke. Ta posebna začimba je ročno obirana, s skrbno izbiro najboljših plodov in narejena s strastjo naših prijateljev v prijateljski deželi. Direktna trgovina z lokalnimi pridelovalci nam omogoča izbiro najkakovostnejšega popra, skrbno izbranega glede na sezonske razmere.

Zakaj izbrati naš Rdeči Poper v Zrnju:

  1. Iz Šrilanke z Ljubeznijo: Ta rdeči poper prihaja iz osrčja Šrilanke, ki slovi po svoji izjemni kakovosti popra. Okusite čar in aromo tega čudovitega otoka vsakič, ko dodate poper svojim jedem.
  2. Narejen s Prijatelji: Naš rdeči poper je plod predanosti naših prijateljev, ki se ukvarjajo z vzgojo in obiranjem najkakovostnejšega popra. Vsako zrno nosi sled njihove ljubezni do tradicije in obrti.
  3. Direct Trade Izbor Izdelkov: Sodelujemo neposredno z lokalnimi pridelovalci, kar pomeni, da smo sposobni izbrati najboljše plodove popra, ki so bili obirani v pravem trenutku. To zagotavlja svežino in prvovrstno kakovost.
  4. Sezonsko Izbrane Začimbe: Vsaka šarža našega Rdečega Popra v Zrnju je sezonsko izbrana, kar zagotavlja, da bo bo vsak zrnek popra nosil svežino in polnost okusa.
  5. Vsestranska Uporaba v Kuhinji: Naš Rdeči Poper v Zrnju je kot nalašč za raznovrstne jedi. Z njegovo živahno barvo in pikantnim okusom je odličen dodatek k različnim jedem, od mesnih jedi do zelenjavnih omak. Je nežnejši od črnega ali belega popra in tako primeren tudi za jedi z lažjim okusom kot so bele ribe, piščanec ali marinirana zelenjave/sadje.

Odkrijte čar Šrilanskega popra z našim Rdečim Poprom v Zrnju. Naj vaše jedi zaživijo z vznemirljivim okusom in aromo popra iz Šrilanke. Podprite pravično trgovino in uživajte v vrhunski kakovosti vsakega zrna!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poper Rdeči V Zrnju 50 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja