Skoči na vsebino

Domačija Butul – TOP 10 prahranjevalskih presežkov v SLoveniji 2020

  • od

Priznana kulinarična rubrika tednika Mladina https://butul.net/?p=1218, ki sodi med najbolj objektivne kulinarične rubrike v slovenskih medijih, je ob zaključku leta izbrala deset restavracij v Sloveniji, ki so v letu 2020, po izboru “Konzumovih inšpektorjev”, najboljše v posameznih kategorijah.

Ena izmed najpomembnejših, vsaj po našem prepričanju, je restavracija z najboljšo samooskrbo. In to postavljajo tudi v Mladini na prvo mesto. Izredno počaščeni smo, da so nas izbrali kot restavracijo, oziroma ponudnika hrane v Sloveniji z najboljšo samooskrbo.

Za nami je naporno in težko leto. Kot razburkano morje, polno čeri. Z velikimi napori smo se trudili, da smo lahko jadrali, med številnimi čermi, s polnimi jadri. Za nami so tudi izredno uspešne regate in takšna ocena enega izmed najbolj priznanih kulinaričnih poznavalcev je pomembna za potrditev, da jadramo v pravi smeri. Hvala Mladina https://www.mladina.si/204031/prehranjevalski-presezki/ in Boštjan Napotnik, prav te dni smo zasledili tudi njegov prispevek, ki je Črta zasledil že pred 12 leti https://kruhinvino.com/2008/04/25/nabiralnistvo/ , https://blog.vest.si/crtbutul/2008/03/20/ja-robidnice-gredo-tudi-v-rizoto/ da ste nas opazili, okušali in nagradili z laskavim izborom. ? Hvala vsem, ki nas podpirate, vsem ki nas obiskujete in spodbujate. Trudili se bomo še naprej.