Skoči na vsebino

Žele Vinski Refošk Bazilika

3,28 4,32  z vključenim ddv

Refošk, lokalna vinska sorta, prinaša osvežujočo kislino, medtem ko bazilika zaokroža okus. Oblikovan kot popolna spremljava k sirom, ta žele ustvarja izjemno ravnovesje med sladkobo in slanostjo sira. In ja, tako Refošk kot Bazilika rasteta na sončnih tleh Domačije Butul, kjer se rojevajo najboljše lokalne poslastice!

Žele Vinski Refošk Bazilika

Refošk in Bazilika Žele.  Ta edinstvena kombinacija lokalne vinske sorte Refošk in aromatične bazilike ponuja osvežujočo kislino Refoška, ki se popolnoma ujema z zaokroženim okusom bazilike. Oblikovan kot popolna spremljava k sirom, naš žele ustvarja izjemno ravnovesje med sladkobo in slanostjo sira.

Refošk, kot avtohtona vinska sorta našega območja, prinaša edinstvene značilnosti ter odseva sončno podnebje in zemljo Domačije Butul. Bazilika, ki raste ob Refošku na naših sončnih tleh, dopolnjuje okus in ustvarja pravo harmonijo.

Ta žele je popoln dodatek k raznolikim sirom, pri čemer pride do izraza prefinjeno ravnovesje med sladkostjo in slanostjo sira. Doživite lokalno strast do okusov, ki se rojevajo na našem posestvu, in se prepustite nepozabni kombinaciji Refoška in Bazilike.

Ideja:
Pripravite okusno prigrizek tako, da na krackers ali svež kruh nanesete tanko plast našega Refoška in Bazilike Želeja, ter ga postavite ob bok izbranim sirom. Tako boste doživeli popoln okusni trio, ki vas bo navdušil s svojo harmonijo.

Velikost

40ml, 106ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žele Vinski Refošk Bazilika”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja