Skoči na vsebino

Esenca – Hidrolat Lovorja

10,98  z vključenim ddv

Hidrolat lovorja (Allorus nobilis) je naravni proizvod, pridobljen z nežno destilacijo lističev, ki ponuja svež dah, sprostitev nog ter pomirjujočo aromaterapijo in seveda brez kemikalij.

15 na zalogi

Esenca – Hidrolat Lovorja

10,98  z vključenim ddv

Naš hidrolat lovorja je pridobljen z nežno destilacijo lističev, kar zagotavlja izjemno kakovostno in naravno nego.

Hidrolat lovorja, znan tudi kot Allorus nobilis, je vsestransko uporaben naravni proizvod, ki ima številne koristne lastnosti.

Tu je le nekaj razlogov, zakaj je hidrolat lovorja koristen:

1. Pomirjujoča Aromaterapija: Hidrolat lovorja oddaja prijetno aromo, ki ima pomirjujoč učinek na duha. Lahko se uporablja kot razpršilec za ustvarjanje sproščujočega okolja in zmanjšanje stresa.

2. Ustna Vodica za Osvežitev: Zaradi svojih naravnih lastnosti se lahko uporablja kot ustna vodica za osvežitev diha in ustne higiene. Ima antibakterijske lastnosti, ki lahko pomagajo pri vzdrževanju ustne higiene.

3. Podpora Prebavi: Po obroku lahko zaužijete razredčen hidrolat lovorja v vodi, kar lahko pomaga pri lajšanju občutka teže v želodcu in spodbudi prebavo.

4. Naravna Nega Utrujenih Nog: Po dolgem delovnem dnevu se lahko uporabi za masažo utrujenih nog. Pomirjujoče lastnosti hidrolata lahko pomagajo sprostiti napetost in izboljšati občutek nog.

5. Brez Kemikalij in Umetnih Dišav: Hidrolat lovorja, pridobljen z nežno destilacijo, je naraven proizvod brez dodanih kemikalij ali umetnih dišav. To ga naredi odlično naravno sredstvo za nego.

6. Pomaga Pri Kožnih Težavah: Zaradi svojih blažilnih lastnosti se lahko uporablja pri nekaterih kožnih težavah, kot so manjše draženje kože ali rdečina.

7. Naravna Razvajanja za Sprostitev: Zaradi svoje sproščujoče arome in pomirjujočih lastnosti je hidrolat lovorja odličen dodatek pri sprostitvenih ritualih, kot so kopeli ali masaže.

8. Brez Sulfatov in Parabenov: Hidrolat lovorja je naraven proizvod brez sulfatov, parabenov ali drugih škodljivih kemikalij, kar ga naredi primernega za tiste, ki želijo naravno nego.

Vendar je vedno priporočljivo, da pred uporabo kateregakoli izdelka preverite, ali ste morebiti alergični nanj, in se posvetujete s strokovnjakom za zdravstveno oskrbo, še posebej, če imate kakršne koli posebne zdravstvene pogoje.

Za Svežino, Olajšanje in Razvajanje Vašega Telesa!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Esenca – Hidrolat Lovorja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja