Skoči na vsebino

Esenca – hidrolat Smilja

12,22  z vključenim ddv

Esenca smilja, pridobljena z nežno destilacijo cvetov in lističev smilja (Helichrysum italicum), predstavlja naravno pomoč za vašo kožo. Smilj sodi v družino nebinovk (Asteraceae) in je trajnica, ki izvira iz sredozemskih področij in ga najdemo tudi na naših vrtovih Domačije Butul. Uporabljamo tradicionalne metode destilacije, da ohranimo vse koristne lastnosti smilja v vsaki kapljici tega čudovitega hidrolata.

 

50 na zalogi

Esenca – hidrolat Smilja

12,22  z vključenim ddv

Esenca smilja, pridobljena z nežno destilacijo cvetov in lističev smilja (Helichrysum italicum), predstavlja naravno razvajanje za vašo kožo. Smilj sodi v družino nebinovk (Asteraceae) in je trajnica, ki izvira iz sredozemskih področij in ga najdemo tudi na naših vrtovih Domačije Butul. Uporabljamo tradicionalne metode destilacije, da ohranimo vse koristne lastnosti smilja v vsaki kapljici tega čudovitega hidrolata.

Kako uporabiti?
Pred spanjem razpršite esenco smilja okrog ležišča za sproščujoč vonj pred počitkom. Uporabljamo jo tudi za odstranjevanje ličil in osvežitev obraza pred nanosom kreme smilja.

Sestavine:
100% naraven hidrolat smilja

Poleg svoje sproščujoče dišave esenca smilja blagodejno vpliva na kožo, jo osveži in pripravi na nočno regeneracijo. Razvajajte svojo kožo z naravnostjo naše esence smilja in dovolite, da vam ponudi edinstveno doživetje naravne lepote.

Rutina z esenco smilja:
1. Večerni sprostitveni ritual: Pred spanjem razpršite esenco smilja okrog ležišča za sproščujočo aromaterapijo.
2. Čiščenje obraza: Uporabite esenco smilja za odstranjevanje ličil in osvežitev obraza.
3. Priprava kože: Pred nanosom kreme smilja osvežite kožo z našim hidrolatom, da zagotovite optimalno vlažnost in nego.

Zakaj je hidrolat smilja dober:
Hidrolat smilja je naraven tonik za kožo, ki pomirja, osvežuje in vlaži. Bogat je z antioksidanti in koristnimi spojinami, ki podpirajo zdravje kože. Izvira iz smilja, zelišča, ki je že stoletja znano po svojih blagodejnih učinkih na kožo in čustva. Z redno uporabo hidrolata smilja boste dosegli sijočo in uravnoteženo kožo ter uživali v naravni lepoti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Esenca – hidrolat Smilja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja