Skoči na vsebino

Obara – kraljica ljudskih src

  • od

Dolgo načrtovan projekt »Obara« oziroma »Obara za pojest« je ugledal luč sveta in že žanje veliko zanimanja tako doma kot v tujini.

»Obara je ena od jedi, ki se ji nisem nikoli mogel upreti. Če gledamo na čustva v kuhinji in za mizo, je obara ena od tistih jedi, ki nanje najbolj zaigra. Zato je že nekaj časa v meni klila ideja o tem, da obaro postavimo pod žaromete, jo predstavimo kot samostojni produkt, s katerim lahko gremo tudi v svet. Domačija Butul je baza tudi tega projekta, in tam se dogaja glavna kuharija, selekcija sestavin in seveda sama vzgoja zelenjave za obaro, s Tino pa sva povezala moči v prvi vrsti zato, ker naju druži ljubezen do obare, vse skupaj pa nadgrajuje s svojim znanjem v digitalu, socialnimi mediji in seveda akademskim znanjem.,« je v intervjuju za spletni portal ljubljana.info https://ljubljanainfo.com/novica/scena/crt-butul-ce-ti-obara-ni-vsec-verjetno-se-nisi-preizkusil-prave/80165 povedal Črt.

Obara je svoje mesto dobila v številnih intervjujih na TV, radiu, spletiščih, časopisih. Sedaj tudi s svojo domeno. http://www.obara.si

Pridelana zelenjava na manžanski njivi je osnova za odlično obaro

Več informacij lahko dobite na FB Profilu https://www.facebook.com/obarazapojest predstavlja se na Instagramu https://www.instagram.com/obarazapojest/ in tako osvaja svet in domovino.

In kako do obare ?

Seveda nam časi narekujejo kar nekaj pravil. Obaro lahko naročite kar prek Facebook strani OBARA ali Instagram profila http://@obarazapojest ter preko SMSa.

Prevzem smo organizirali – kar skozi okno kluba ‘Pri meni’ https://www.pri-meni.com/, ki gleda prav na ulico, a je hkrati dovolj visoko, da zagotavljamo tudi priporočeno varnostno razdaljo.