Skoči na vsebino

Kulinarične delavnice za zdravje in dobro počutje

  • od

Slovenska Istra je že od nekdaj poznana po svoje Sredozemskem podnebju, ki nam omogoča nabiranje svežih vrtnih in samoniklih rastlin skozi celo leto.
Sneg in zmrzal nas le redkokdaj oplazita, res da nam zmanjšata pridelek, a zato je to kar pridelamo še veliko bolj dragoceno. Sredozemski način prehranjevanja in življenja, ki ga je Unesco zaščitil kot nesnovno kulturno dediščino, jeeden najboljših na svetu. Statistično je v našem delu Slovenije najnižja raven srčno žilnih oboljenj. Oljčno olje igra tu najpomembnejšo vlogo, ravno tako pridelki, zelišča, divja zelišča. Na naši domačiji in v Društvu za zdravo življenje se že dobri dve desetletji trudimo, da svoje znanje in izkušnje predajamo dalje. Smo didaktična kmetija in pripravljamo tematske delavnice tako doma kot v svetu. Tudi v sodelovanju z Društvom za zdravo življenje.

V letošnjem sklopu delavnic https://butul-shop.net/products/sklop-sestih-tematskih-delavnic?_pos=4&_sid=174da6868&_ss=r se bomo posvetili več različnim temam. Delavnice se izvajajo v slovenskem, angleškem ali italijanskem jeziku. Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 5 oseb. Če ni posebej naveden kraj , se delavnice izvedejo na Domačiji Butul, Manžan 10d, 6000 Koper.
Na delavnicah dobite :
-vse surovine
-embalažo
-prigrizke
-zeliščne napitke
– recepte in znanje za domače ustvarjanje


Mesto na delavnici rezerviramo po prejetem predplačilu. Število mest je omejeno, zato pohitite. Po prijavi na info@butul.net prejmete
predračun in podatke za nakazilo. Prosimo za točne podatke, naslov , elektronski naslov, telefonsko številko.