Skoči na vsebino

Med Manžanskih Čebel Cvetlični Z Granatnim Jabolkom 212 ml

7,66  z vključenim ddv

Čebelji Med iz Manžana, pridelan s strastjo in skrbjo čebelarja Mihe. Ta dragocen med, pridobljen s pomočjo Manžanskih čebel, ki so seveda vrste Kranjska Sivka, ponuja najbolj jasen. Naše čebele obdelujejo travnike in zelišča na naši domačiji, kjer se prosto pasejo, deležne pa so nege z naše s strani s smiselnim sejanjem medotvornih raslin, zelenim gnojenjem in skrbno košnjo. Vsaka kapljica tega medu nosi sled narave, spoštovanja do čebel ter našega trajnostnega pristopa.

Dodatna posebnost tega medu je, da je fermentiran s pomočjo zrn granatnega jabolka, ki prav tako konec poletja dozoreva na naši Domačiji.

30 na zalogi

Med Manžanskih Čebel Cvetlični Z Granatnim Jabolkom 212 ml

7,66  z vključenim ddv

Čebelji Med iz Manžana, pridelan s strastjo in skrbjo čebelarja Mihe. Ta dragocen med, pridobljen z Manžanskimi čebelami, ponuja najbolj jasen okus akacije. Naše čebele obdelujejo travnike in zelišča na naši domačiji, kjer se prosto pasejo, deležne pa so nege z naše s strani s smiselnim sejanjem medotvornih raslin, zelenim gnojenjem in skrbno košnjo. Vsaka kapljica tega medu nosi sled narave, spoštovanja do čebel ter našega trajnostnega pristopa.

Dodatna posebnost tega medu je, da je fermentiran s pomočjo zrn granatnega jabolka, ki prav tako izvira iz Domačije Butul. Okusite edinstveno kombinacijo naravnih sestavin v vsaki kapljici.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Med Manžanskih Čebel Cvetlični Z Granatnim Jabolkom 212 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja