Skoči na vsebino

We are TOP 10

  • od

Ko delaš s srcem, so tudi srca gostov srečna. Hvala vsem za vaše glasove, hvala za podporo in spodbudne besede. Hvala tudi @sloveniagurmet //the-slovenia.com/restaurant-awards-2/top-10-restaurants-from-mediterranean-and-karst-slovenia/ . Uvrstiti se med TOP 10 restavracij v mediteransko-kraški regiji je veliko priznanje za našo družino, obenem motivacija za nadaljnje delo, še naprej se bomo trudili po svojih najboljših močeh, da bomo nam in vam dali na mizo samo najboljše, kar pridelamo na naši istrski zemlji. S tem smo ponovno dobili potrditev, da smo na pravi poti.

In tu je pregled najboljših restavracij v Sloveniji //the-slovenia.com/restaurants-in-slovenia med katerimi bodo 2. junija 2020 med prvimi ocenjevalci, za dva tedna so prehiteli razglasitev Michelina, razglasili najboljše, tako med regijami kot tudi po kategorijah. Za neposredni prenos se lahko prijavite na //the-slovenia.com/restaurant-awards/

Lepo je biti med najboljšimi. Zavedamo se, da je morda priti na vrh lažje, kot na vrhu ostati, a trudimo se naprej, za nas ni preprek in ne mej. Še enkrat hvala vsem, ki nas podpirate tako z obiskom pri nas, kot tudi s priporočili in dnevnimi spodbudami. Le povezani smo lahko uspešni. HVALA.

If you work with heart, the hearts of your guests are also happy. Thank you all for the votes, thank you all for the support and kind words. Ranking among the TOP10 restaurants in the Mediterranean-Karst part of Slovenia is a great recognition for our family and our efforts, at the same time it is a motivation that we will continue to do our best for all of us and you and give you only the best we produce on our istrian fields.