Skoči na vsebino

Uspešne zgodbe na Kanalu A

  • od

Kanal A je zbiral uspešne zgodbe minulega leta v SLoveniji in v njem se je znašla tudi naša. “To so zgodbe navadnih ljudi, ki jim je uspelo tisto nekaj, zaradi česar danes o njih pišejo svetovni mediji,” so zapisali v napovedniku.

“Domačija Butul in njihov nenavaden, a uspešen pristop k poslovanju,” so zapisali v naslovu prispevka, ki odmeva doma in po svetu. Ogledate si ga lahko na portalu https://cekin.si/izobrazevanje_in_zaposlitev/uspesne-zgodbe-domacija-butul-crt-butul.html

Snemanje oddaje je potekalo tako v Ljubljani, kot na Manžanu. Zanimivi utrinki, ki so strnjeni v predstavitvi. “‘Želimo pokazati, kako se včasih iz neobičajne ideje z vztrajnostjo, pogumom in delovno vnemo, rojevajo uspešne zgodbe in to na katerem koli področju. Zato je prav, da takšne zgodbe najdejo še več prostora med vsemi ostalimi novicami dneva, in kar je najbolj pomembno: da z njimi motivirajo tudi gledalce,” pravi Gregor Trebušak urednik oddaje na Kanalu A .

In ob zaključku ; “Vsi trije – Črt, mama in oče – so trdo delali. Bili so uspešni, in sicer tudi v kriznem letu 2020. A Črt pravi, da pogreša ljudi in pristen stik z njimi. “Zagotovo smo se iz te izkušnje ogromno naučili,” je novinarki oddaje Svet Tjaši Petrič zaupal Črt. Družina je namreč glede na razmere na trgu hitro spremenila in prilagodila poslovanje. ”