Skoči na vsebino

Iz kmetije do vas #pomagajmosi

  • od

Dragi naši
Naša celotna družina je na manžanskem hribu , odmaknjeni smo od vsakodnevnega vrveža, saj jemljemo resno vsa navodila glede možnosti okužb in preventive. Ustvarjamo, nabiramo, vlagamo, mesimo, pečemo, sejemo, sadimo. Dela nam ne zmanjka, idej niti ne.
Ker žal ne moremo in ne želimo sprejemati gostov na obisk, smo se odločili, da vam omogočimo naročilo in nakupe naših dobrot preko maila in telefona. Kako deluje ? Pokličeš ali pišeš, poveš želje, nam zaupaš številko bančne kartice za plačilo in prevzameš paket pred vrati ali v Ljubljani. http://www.pri-meni.comBrez gotovine, brez stikov.

Na voljo je trenutno: divja šparga, bljušč, lobodika, regrat, čemaž, divji por, radič in še kaj se najde.
Za vas spečemo kruh z drožmi.
Na voljo so suha zelišča, začimbe (žajbelj, šetraj, cimet, kurkuma, ingver, zelenjavna začinka….), mešanice čajev.
Naše oljčno olje je vedno nekaj vrhunskega. Jajca od noninih kokošk.
Na voljo vam je naša celotna vinska selekcija, kjer kraljujeta malvazija in refošk.
In še vesela novica, da se lahko dogovorimo za prevzem v Ljubljani ; S seboj bomo po vseh varnostnih protokolih v naši moči, pripeljali izdelke, pridelke in vse iz peči. //www.pri-meni.com/ bomo skozi famozno ‘okno na ulico’ razdelil naročeno. Brez odvečnih stikov, kot priporočeno!
Seveda kar na plan z nasveti glede čim boljšega sistema za predajo, da naredimo tako, da je za vse najbolje.  Vse želje napišite na tatjana.butul@gmail.com ali pokličite na 041 718 219 . Vse novosti lahko spremljate preko https://www.facebook.com/kmetijabutul/

Vabljeni, da nas spremljate in se prijavite na vse novosti.