Skoči na vsebino

Intervju meseca

  • od

Vabilo na intervju je bilo za Črta prijetno presenečenje, a takšen odmev ni pričakoval nihče. Kot pravijo avtorji @špilferderber rubrike, je to, oziroma ta intervju, najbolj poslušan do sedaj https://val202.rtvslo.si/2021/04/crt-butul-2/  V pogovoru Jurija Drevenška s Črtom Na Valu 202 v oddaji #Špilferderber, je v veliki meri pojasnil svoje poglede tudi na kmetijstvo, samooskrbo, povezovanja kmetijstva, turizma in gastronomije, skratka zanimivo.

In kot je napoved “Najbolje ga opiše beseda puščica. Spretno šviga skozi življenje in prek ovir, obenem pa ne pusti, da bi mu iskrica v očeh ugasnila. Kmetovalec in kuhar oz. chef. Razpet med Obalo in prestolnico. 

Seveda pa je Črt po objavi intervjuja, na njemu svoj način komentiral: “

Danes je na svet prihihital pogovor, ki sva ga imela z Jurijem na Val 202 za oddajo Špilferderber ??https://val202.rtvslo.si/2021/04/crt-butul-2/. Morem rečt, da je to en bolj simpatičnih intervjujev, kar sem jih kdaj imel, ampak mislim da predvsem zato ker sem bil prepričan, da ga bodo še kaj porezali ?? Notri je vse od sočnega izrazoslovja, nekaj podatkov o meni in seveda Domačija Butul, od koder prihajam. Pogovor je tekel o tem, kako živim med podeželjem in mestom https://www.pri-meni.com/, kakšni so novi projekti, kako sem se življenja lotil pri trinajstih in kako sem bil pri 16ih bolj odrasel kot zdaj. ? Seveda je tekel govor tudi o pozitivnih in negativnih plateh turizma, gostinstva in kmetijstva, kaj so po moje zgrešene strategije, kje jih ni in kje se po mojem mnenju najdejo svetle izjeme. Vabljeni k poslušanju tudi vsi tisti, ki me že leta sprašujete: ‘pa kaj ti sploh počneš v lajfu?’ In vam jaz vztrajno odgovarjam: ‘Nič’ ??? v aplikacijo za podkaste vpišite špilferderber? kliknite na: https://val202.rtvslo.si/2021/04/crt-butul-2/