Skoči na vsebino

Ambasadorji Ayurvedskega retreata na Sri Lanki

  • od
Ob svojih popotovanjih na Šri Lanki, ob oddihu in širjenju ter pridobivanju znanja, navezujemo tudi poslovne stike. Izpeljali smo že nekaj zanimivih projektov in tako iz leta v leto sodelovanja še nadgrajujemo. Prav te dni smo sklenili poslovno sodelovanje z enim izmed najboljših ayurveda centrov na Šri Lanki – Kur Resort Lanka Am See . Na Šri lanki vedno odkrivamo kaj novega, zanimivega in predvsem čudovitega. Pred letom dni smo bili prisotni on odprtju te čudovite pridobitev v bližini Bentote, kraja kjer smo tudi začenjali naše raziskovanje Šri lanke. Odprtje novega ayurveda centra Kur resort lanka am see https://www.kurresortlanka.com/ ob jezercu rokava reke Bentota, gnezdijo ptički, ki se naši zimi izognejo tako, da priletijo v ta raj in so nekako kot mi, nakazuje da imamo nekaj skupnega. Nov ayurveda resort se razteza na 5 ha, na katerih raste skoraj vse, kar imajo tudi v ponudbi. Tako pri sadju, začimbah in zelenjavi. Čaj naberejo, cimet posekajo in pripravijo, zelenjavo sami vzgojijo, da čudovito tropsko sadje kar utržeš z drevesa. Iz vsega pripravijo tako napitke, kot tudi naravne pripravke iz katerih pripravijo zdravila, masažna olja, naravno kozmetiko. No in tu smo že pri ayurveda tretmajih. Svetujejo najmanj tedenski. Program prilagodijo vašim potrebam in željam. Ob sprejemu nudijo pregled ayurveda zdravnika, ki mu lahko zaupate tudi vaše težave, priporočljivi so tudi izvidi vaših zdravnikov. Ob prisrčnem sprejemu se odpravite na ogled okolice, kjer lahko občudujete čudovit vrt začimb in zelišč, drevesa s tropskimi sadeži, mogočen fikus benjamin, drevesa kavčokovcev, banane, zelenjavni vrt, ribnik in bližnje jezero polno ptičjega žvrgolenja. Sobe so udobne, prostorne in lično urejene. Ročne poslikave sten po sobah so vsaka posebej zanimive, kot tudi uporaba vseh naravnih materialov. To smo zapisali že lani.
Letos, kot zapisano, smo obisk nadgradili tako, da smo sklenili s “Kur resortom” poslovno sodelovanje. Tako sedaj agencijsko sodelujemo pri trženju njihovih programov in resorta v našem predelu Evrope. Nekaj si lahko preberete na https://butul.net/ayurveda-na-sri-lanki/ pripravljamo pa tudi reportažo in pogovor o tem projektu, ki je nadgradnja naših poslovnih povezav s Šri Lanko. Osnutek si lahko premierno ogledate na tej povezavi https://vimeo.com/901568266?share=copy
Prav tako je za goste resorta poskrbljeno vse. Od sprejema na letališču, prevoz do resorta, kot tudi druge želje, ki jih imajo gostje.
Nekaj utrinkov na fotografijah, a če koga zanima ta odličen projekt je prav, da nam pišete in se pozanimate. Za prve vtise pa nekaj fotografij

Za več informacij ali rezervacijo nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo ter vam pomagali pri organizaciji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja