Skoči na vsebino

Ayurvedski oddih na
Šri Lanki

Domačija Butul je ambasadorka retreata na Šrilanki! Če si želite odmakniti od vsakodnevnega vrveža in se potopiti v čarobni svet tradicionalne ayurvedske prakse, ste na pravem mestu. 

Ayurveda pomeni znanost življenja (Ayur = življenje, Veda = znanost) in je eno najstarejših medicinskih sistemov na svetu s holističnim pristopom k zdravju, dobremu počutju in dolgoživosti. Verjame se, da so ga ljudem predstavili kar bogovi sami, in praksa Ayurvede na Šrilanki sega že več kot 4000 let nazaj. Ayurveda je neizogiben del kulture Šrilanke in še danes ostaja način življenja za mnoge na otoku.

Kur Resort Lanka am See se nahaja v Bentoti, na jugu otoka, v mirnem okolju ob reki, zasnovanem za individualizirano tradicionalno ayurvedsko terapijo. Zdravilne rastline, ki se uporabljajo pri pripravi naših zeliščnih zdravil, izvira iz Kuliyapitiye, vasi z močno zdravilno energijo in bogato tradicijo Ayurvede, kjer so zdravilci rojeni v tradiciji Ayurvede, kjer se znanje in spretnosti prenašajo s generacije na generacijo že več kot 200 let. 

Pridite, doživite zdravljenje, kot ga še niste doživeli.

Vsak udeleženec našega retreata je deležen zdravniškega pregleda in mu je zagotovljena osebna pozornost 24/7. Naša rastlinsko osnovana hrana je obogatena z izbranimi lokalnimi sestavinami, ki bodo vaše brbončice razvajale in hkrati prispevale k vašemu celostnemu dobremu počutju. Poleg tega vam program nudi obilico priložnosti za meditacijo, da se lahko osredotočite na svoj notranji mir in ravnovesje.

Za več informacij ali rezervacijo nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo ter vam pomagali pri organizaciji.

Pošljite nam sporočilo