Špargetronika @ Domačija Butul

Prišel je trenutek, ko vas lahko ponovno povabim na Manžanski grič. V okviru Špargafesta bomo namreč organizirali Špargetroniko oz. pozno kosilo s podlago tematsko izbranih chillout/ambientalnih ritmov izpod prstov priznanega producenta in DJ-a Ian F-a.

- Line up:

Črt Butul (Kuhinja)
Ian F (Colours)

- Iz kuhinje lahko tokrat pričakujete:

‘//’// Fazanovo terino s špargo ‘//’//

‘//’// Nedokončano bistro juho s špago in svežimi gamberi ‘//’//

‘//’// File brancina v škrtocu s počasi kuhano polento s špago ‘//’//

‘//’// Čokoladni mousse s sladko špargljevo peno ‘//’//

Cena poznega kosila znaša simpatičnih 15 evrov

Pozor! Število prostih mest je omejeno, zato resne predprijave zbiramo na 

Telefonsko številko: 040/800/321
Mail: c.butul@gmail.com
Kdo je Ian F?
Ian F je umetnik, ki je bil že zelo zgodaj obdarjen z vedenjem, da se pojem glasbe vrti okoli občutkov, raziskovanjem duše, strasti in predanosti. Glasba je zanj umetnost, ki jo svetu projecira skozi svoje performanse in jo vsakič posebej razgali v svoji veličini.

To počne na različne načine, kot producent, DJ in promotor. Dolgoletni rezident Izolske Ambasade Gavioli, je v alternativne glasbene vode zašel že kot najstnik. Po šestih letih glasbene šole, mu je igranje klavirja precej pomagalo pri poglobljenem raziskovanju glasbe in zvoka, a je njegova strast eksplodirala trakrat, ko se je odločil, da bo glasba njegova primarna življenska pot.

Po nepreglednem seznamu sodelovanj z najbolj znanimi svetovnimi DJ-i in producenti, je Ian F trenutno gonilna sila skupine Flow Management in je skorajda neizbežni gost na največjih slovenskih festivalih, vse pogostejši pa so tudi nastopi v tujini. Poistovetil se je tudi s filozofijo skupine Jesus Loved You kjer pogosto nastopa kot artist, deluje pa tudi kot podporni člen skupin Cocoon, Minus, Cadenza ter mnogih drugih.

V zadnjih letih je pričel s pletenjem vezi z nekaterimi slovenskimi podzemnimi skupinami. Znano je njegovo sodelovanje s kranjskim DJjem in producentom Aneuria, s katerim sta kot gonilna sila skupine Colours in Music dodobra prevetrila slovensko in tujo klubsko sceno. Neizbežno je bilo tudi sodelovanje z enim najbolj priznanih podzemnih DJev, Symann-om, znanim tudi pod techno psevdonimom Ulix, sicer ustanoviteljem eklektične skupine Synaptic.One Comment

  1. Wonderful post! We are linking to this great content on our website.
    Keep up the great writing.